پیلاتس برای کمر درد مفید است یا ضرر دارد؟ شاید شما هم جزو افرادی باشید که دچار کمر درد هستید و میخواهید بدانید که ” بهترین ورزش برای کمر درد ” چیست؟ یا دنبال راهی برای درمان کمر درد با ورزش هستید؟
میدانم که جستجو در سایتهای مختلف برای کسب اطلاعات دربارهی اینکه ” چه ورزشی برای کمر درد خوبه ؟”، واقعاً زمانبر است. به همین دلیل تصمیم گرفتم تمام آن چیزی که برای آگاهی از فواید حرکات پیلاتس برای کمر درد نیاز دارید را در قالب یک مطلب برای شما بیان کنم.
من حسن موسوی، مربی پیلاتس و فانکشنال هستم و سعی کردهام در این مطلب به سوالهای شما پیرامون اینکه ” آیا پیلاتس برای کمر درد خوب است یا نه ” پاسخ کاملی بدهم.
درک اهمیت ناحیه کمر و ارتباط آن با کمردرد به ما این امکان را میدهد تا رویکردی هدفمند و جامع را برای رفع نگرانیهای خاص خود اتخاذ کنیم. برای همین پیش از شروع مطلب درباره اینکه آیا ورزش پیلاتس برای کمر درد مفید است؟ لازم است درباره کمر و ستون فقرات توضیحاتی بدهم…
فهرست مطالب
مقدمه

هدف مطلب
در وهله اول هدف من از تهیه این مطلب، افزایش آگاهی شما خواننده عزیز و گرامی در مورد جلوگیری و بهبود درد کمر است. همچنین بررسی این موضوع که آیا پیلاتس برای کمردرد مفید است یا مضر؟
نکته قابل توجه اینکه پیلاتس با حمایت از ثبات ستون مهرهها به عنوان یک روش ورزشی بالقوه برای مدیریت و کاهش کمردرد محبوبیت پیدا کرده است. با این حال، بررسی مزایا و ملاحظات برای اطمینان از اینکه یک رویکرد مناسب برای هر فردی است، لازم و ضروری است.
من به فواید بالقوه پیلاتس برای کمر درد میپردازم و در مورد اینکه چگونه میتواند تراز ستون فقرات را بهبود بخشد، عضلات حمایت کننده را تقویت کند و انعطاف پذیری را افزایش دهد، صحبت خواهم کرد. همچنین به تکنیکها و راههای مناسب برای جلوگیری از تشدید درد کمر خواهم پرداخت. امیدوارم با روشن کردن موضوع، پایهای برای درک اهمیت تمرینات پیلاتس برای کاهش و بهبود کمردرد ایجاد کنم.
کمردرد و شیوع آن
کمردرد بیماری بسیار شایعی در سراسر جهان است که تعداد قابل توجهی از افراد را تحت تاثیر قرار میهد. تخمین زده میشود که تقریباً ۶۰ تا ۸۰ درصد افراد در مقطعی از زندگی خود کمردرد را تجربه خواهند کرد. این عارضه میتواند از ناراحتی خفیف تا درد شدید و ناتوان کننده که بر فعالیتهای روزانه و کیفیت کلی زندگی تأثیر است متغیر باشد.
یک تجزیه و تحلیل سیستماتیک منتشر شده در The Lancet در سال ۲۰۱۸ گزارش داد که کمردرد به عنوان علت اصلی ناتوانی در سطح جهانی رتبه بندی شده است. این مطالعه تخمین زد که تقریباً ۵۴۰ میلیون نفر در سراسر جهان در آن سال تحت تأثیر کمردرد قرار داشتند و این میزان شیوع بالاتری در افراد ۴۰ تا ۸۰ ساله داشته است.
توجه به این نکته ضروری است که کمردرد میتواند به اشکال مختلف ظاهر شود، از دورههای حاد که در عرض چند هفته برطرف میشوند تا شرایط مزمن و پایدار. عواملی مانند سن، شغل، سبک زندگی و شرایط پزشکی زمینهای میتوانند بر شیوع و شدت کمردرد در جمعیتهای خاص تأثیر بگذارند.
تقریبا علت ۹۷% کمردردها مکانیکی و ۱% غیر مکانیکی است و ۲% نیز به دلیل بیماریهای احشایی ایجاد میشود. تغییرات در اندازه قوس کمر، ضعف عضلات شکم، ضعف عضلات خلفی کمر، کاهش قدرت عضلات راست کننده ران و کوتاهی عضلات تاکننده ران، عوامل اصلی بروز کمردرد هستند.
تأثیر کمردرد فراتر از ناراحتی فیزیکی است، زیرا میتواند بر فعالیتهای روزانه، بهره وری کار و کیفیت کلی زندگی تأثیر بگذارد. میتواند خواب را مختل، تحرک را محدود و باعث افزایش استرس شود.
عضلات راست کننده تنه از جمله عضلات پاسچرال بدن میباشند که بر ضد نیروی جاذبه عمل میکنند تا پاسچر فرد را در وضعیت عمود نگه دارند و بدن را در هنگام خم و راست شدن کنترل کنند. به اعتقاد بسیاری از متخصصان، کاهش استقامت عضلات راست کننده تنه، خستگی زودرس آنها، افزایش فشار و نیروی بیش از حد معمول بر بافتهای غیرفعال ستون فقرات کمری و آسیب دیدگی این بافتهای حساس… در نهایت منجر به کمردرد مزمن میشود.

درک کمر درد

ستون فقرات کمری
ستون فقرات از قسمتهای حیاتی و مهم بدن انسان است. ستون فقرات وظیفه حفاظت از قلب، ریه و ارگانهای حیاتی بدن، وظیفه چرخشهای بدن به سمتهای مختلف و همچنین انتقال وزن سر، گردن و دستها را به قسمت انتهای بدن را بر عهده دارد.
ناحیه کمری که معمولاً به نام کمر خوانده میشود در انگلیسی lumbar نامیده میشود. لامبار یا کمر در آناتومی چهارپایان به بخش شکمی مابین دیافراگم و لگن اطلاق میشود. این ناحیه در واقع به ستون فقرات کمری و نواحی اطراف آن اشاره دارد. ستون فقرات کمری شامل پنج مهره است که در قسمت پایینی ستون فقرات، بین ستون فقرات سینهای و ساکروم قرار دارد. ثبات، پشتیبانی و انعطاف پذیری بالاتنه را فراهم میکند و در عین حال امکان انجام حرکاتی مانند خم شدن، چرخش و بلند کردن را فراهم میکند.
در ستون فقرات بیشترین وزن را مهرههای ستون فقرات کمری تحمل میکنند که بزرگترین مهرهها در ستون فقرات میباشند بطوری که مهرهها در این قسمت قادر به تحمل کل جثه میباشند. این ناحیه به ویژه به دلیل عواملی مانند وضعیت نامناسب، عدم تعادل عضلانی، سبک زندگی بی تحرک و تغییرات دژنراتیو مرتبط با افزایش سن، مستعد درد و ناراحتی بسیار است.
شرایطی مانند کشیدگی عضلانی، فتق دیسک، تنگی نخاع و سیاتیک اغلب بر ناحیه کمری تأثیر میگذارد و به ایجاد کمردرد کمک میکند. لامبار (lumbar) از کلمه lumbus بهمعنی شیر گرفته شدهاست و دقیقاً مؤید نامش میباشد چرا که قدرت و انعطافپذیری از جهت بلند کردن اجسام، چرخیدن و خم شدن را در خود دارد.
ستون فقرات کمری با تحمل بیشتر وزن بدن، بیشترین انعطافپذیری را نیز ایجاد میکند. ترکیبی از قدرت، انعطاف و ظرافت که آن را مستعد آسیبهای فراوانی میکند.
مهمترین علایم کمردرد
- اسپاسم عضلانی: در برخی موارد، کمر درد ممکن است با اسپاسم عضلانی همراه باشد. این انقباضات غیرارادی عضلات میتواند باعث ناراحتی اضافی شود و ممکن است حرک را محدود کند.
- کاهش دامنه حرکتی: کمردرد میتواند با سفتی و احساس کاهش انعطاف پذیری یا دامنه حرکتی در ستون فقرات همراه باشد. این مسئله میتواند انجام حرکات یا فعالیتهای خاص را چالش برانگیز کند.
- بی حسی یا سوزن سوزن شدن: علاوه بر درد، شرایط مربوط به کمر میتواند باعث بی حسی یا سوزن سوزن شدن در ناحیه آسیب دیده یا نواحی عصب دهی شده توسط اعصاب آسیب دیده شود.

مهمترین دلایل کمردرد
- کشیدگی عضلانی: یکی از شایع ترین علل کمردرد، کشیدگی عضلانی است و زمانی اتفاق میافتد که عضلات پشتیبان ستون فقرات به دلیل حرکات ناگهانی، بلند کردن نادرست اجسام سنگین یا اعمال فشار بیش از حد در حین فعالیت بدنی کشیده یا پاره میشوند.
- فتق دیسک: فتق دیسک که به آن دیسک لغزیده یا پاره شده نیز گفته میشود، زمانی رخ میدهد که مواد نرم داخلی دیسک ستون فقرات از لایه بیرونی آن خارج شده و بیرون بزند. این امر میتواند باعث فشرده شدن یا تحریک اعصاب مجاور شود که منجر به کمردرد، بی حسی یا ضعف در پاها یا بازوها میشود.
- تنگی کانال نخاع: تنگی کانال نخاعی به باریک شدن کانال نخاعی اطلاق میشود که میتواند به نخاع و اعصاب فشار وارد کند. این وضعیت معمولاً در نتیجه تغییرات مرتبط با افزایش سن رخ میدهد که منجر به کمردرد میشود و همچنین علائمی مانند پا درد، بی حسی یا ضعف، به ویژه در هنگام راه رفتن یا ایستادن طولانی مدت.
- مشکلات قامتی و ارگونومی ضعیف: وضعیت بدنی نامناسب و ارگونومی نامناسب، مانند نشستن طولانی مدت یا تکنیک های بلند کردن نادرست، میتواند به عدم تعادل عضلانی، افزایش فشار بر ستون فقرات و در نتیجه کمردرد کمک کند.
اهمیت تشخیص صحیح
مشاوره با متخصص به شما این امکان را میدهد تا ارزیابی کاملی در مورد کمردرد خود، محرکهای آن و استراتژیهای پیشگیری و درمان به دست آورید. متخصص میتواند به شما در مورد وضعیت مناسب، مکانیک بدن و اصلاح شیوه زندگی برای کاهش خطر و فرآیند درمان آموزش دهد.
چراکه کمردرد میتواند دلایل زمینهای مختلفی داشته باشد و علائم به تنهایی ممکن است نشانه روشنی از منبع دقیق درد ارائه نکنند. برای همین یک متخصص مانند یک پزشک یا فیزیوتراپ میتواند با بررسی تاریخچه پزشکی، معاینه فیزیکی و آزمایشهای بالقوه تشخیصی ارزیابی جامعی برای تشخیص دقیق علت کمردرد انجام دهد. این امر تضمین میکند که برنامه ورزشی که انتخاب میکنید برای شرایط خاص شما مناسب است یا نه!
همچنین کمردرد هر فرد منحصر به فرد است و آنچه برای یک فرد موثر است ممکن است برای دیگری مناسب نباشد. لذا تنها متخصص است که میتواند وضعیت شما را با در نظر گرفتن عواملی مانند شدت درد، دامنه حرکتی، عدم تعادل عضلانی و آمادگی جسمانی کلی ارزیابی کند. بر اساس این ارزیابی، او میتواند یک برنامه تمرینی متناسب با نیازها و محدودیتهای خاص شما تنظیم کنند.
به یاد داشته باشید، کمردرد هر فردی منحصر به فرد است. دریافت راهنماییهای حرفهای به شما کمک میکند تا مطمئن شوید که برنامه ورزشی ایمن، مؤثر و متناسب با نیازهای خاص خودتان را آغاز میکنید و در عین حال خطر آسیب یا ناراحتی بیشتر را به حداقل میرسانید.

مراقبت از ستون فقرات
اینکه چطور و چگونه از ستون فقرات خود مراقبت کنیم مسئلهی مهمی است، مراقبت از ستون مهرهها امری بسیار مهم است. چراکه هر عارضهای که بر آن وارد شود تمام زندگی ما را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
برای مثال بعد از ابتلا به کمردرد، مسیر درمان، اصلا مسیر راحتی نیست! اگر چه پزشک، شما را به سمت بهبودی هدایت میکند. اما به قول سعدی:
علاج واقعه پیش از وقوع باید کرد
دریغ سود ندارد چو رفت کار از دست
به روزگار سلامت سلاح جنگ بساز
وگرنه سیل چو بگرفت، سد نشاید بست
تنها شما میتوانید وضعیتهای بدنی خود را بهبود ببخشید و از فشارهای نابهجا به ناحیه کمری در حین فعالیتهای روزانه جلوگیری کنید… یا تنها با همت و پشتکار، یک برنامه ورزشی منظم را دنبال کنید تا با تقویت عضلات مرکزی بدن دچار درد کمر نشوید.
از روشهای اثربخش در درمان کمردرد استفاده از حرکات و نرمشهای ورزشی است.
حسن موسوی
بسیاری از متخصصین برای بهبود دردهای کمری، تقویت استاتیک عضلات مرکزی بدن و عضلات ثبات دهندهی ستون فقرات را پیشنهاد میکنند. زمانی که با درد کمر مواجه هستید ممکن است احساس کنید استراحت بهترین راه حل است اما تحرک نیز برای بهبود و آزادسازی عضلات لازم است.
ورزشهایی برای تکسین کمر درد وجود دارند که میتوانند عضلات کمر، شکم و باسن را تقویت کنند. این ورزشها با حمایت از ستون مهرهها مانند مسکنی برای دردهای کمری هستند. یکی از روشهای درمانی که در سالهای اخیر مورد توجه متخصصان ورزشی و توانبخشی قرار گرفته و بـه طور وسیعی در حال گسترش است، ورزش پیلاتس است. چراکه پیلاتس برای کمر درد فوایدی بی مثالی دارد.
آیا ورزش پیلاتس برای کمر درد مفید است؟

پیلاتس شکلی از ورزش است که بر ثبات مرکزی بدن، هم ترازی ستون فقرات و حرکات کنترل شده تمرکز دارد. اصول اولیه پیلاتس با اهداف مدیریت کمردرد همخوانی دارد و میتواند به کاهش ناراحتی و ارتقای سلامت ستون فقرات کمک کند.
حرکات پیلاتس برای کمر درد مجموعهای از حرکات تخصصی است که بدن و مغز را به گونهای درگیر میکند که قدرت، استقامت و انعطاف پذیری را تحت تاثیر قرار میدهد. این روش تمرینی در وضعیتهای خوابیده، نشسته و ایستاده بدون طی مسافت، پرش و جهش انجام میگیرد. بنابراین خاصیت و مزیت آن کاهش خطر بروز آسیبهای ناشی از صدمات مفصلی و عضلانی است.
تاثیر ورزش پیلاتس برای کمر درد افرادی که از این عارضه رنج میبرند، شگفت انگیز است. زیرا ستون مهرهها را از فشار اضافی خلاص کرده و باعث تقویت عضلات کمر میشود.
پیلاتس روشی مناسب برای افزایش آگاهی ذهن نسبت به جسم و کنترل حرکات پاسچرال با فراخوانی عصبی – عضلانی بالاست
حسن موسوی
ثبات هسته
پیلاتس تاکید زیادی بر ثبات هسته دارد، که شامل فعال کردن و تقویت عضلات عمیق شکم، کمر و کف لگن است. یک هسته قوی حمایت و ثبات را برای ستون فقرات فراهم میکند، خطر فشار بیش از حد را کاهش میدهد و باعث تراز مناسب میشود. با درگیر کردن عضلات مرکزی، تمرینات پیلاتس به توزیع موثر بار در سراسر ستون فقرات کمک میکند، استرس را از روی کمر کاسته و کمردرد را کاهش میدهد.
بسیاری از بیماران مبتلا به کمردرد میتوانند با انجام حرکات پیلاتس که باعث افزایش قدرت عضلات شکمی، چند سر، عضلات لگنی و عضله دیافراگم میشود، موفق به کاهش میزان درد کمر خود شوند و از بازگشت بیماری جلوگیری کنند. تمرینات پیلاتس با افزایش قدرت، استقامت، انعطاف پذیری، هماهنگی، ثبات ایستا و پویا، کنترل عصبی – عضلانی، اصلاح الگوی حرکتی و تنش زدایی از عضلات سبب افزایش عملکرد بیمار و کاهش درد میشود.
همچنین حرکات پیلاتس برای کمر درد و افزایش استقامت عضلات ناحیه شکم و پشت بیماران مبتلا به کمردرد مزمن ناشی از فتق دیسک بسیار موثر است. چراکه در بیماران مبتلا به فتق دیسک همچون بیماران کمردرد، عضلات تنه دچار ضعف و ناتوانی شدهاند. و از آنجایکه برای ایجاد ثبات ستون مهرهای ارتباط زیادی بین سیستم عضلانی لوکال و گلوبال وجود دارد و تمرینات پیلاتس هم به تقویت هر دو دسته عضلانی میپردازد، بنابراین پیلاتس برای کمر درد مفید است و یکی از بهترین روشها برای بهبود دردهای کمری است.
تراز ستون مهرهها
تنظیم صحیح ستون فقرات برای حفظ سلامت کمر و کاهش درد بسیار مهم است. تمرینات پیلاتس آگاهی از انحنای طبیعی ستون فقرات را افزایش میدهد و بر حفظ تراز خنثی در طول حرکات تاکید میکند. این مسئله به کاهش استرس بیش از حد بر ساختارهای ستون فقرات کمک میکند و خطر تشدید کمردرد را به حداقل میرساند. از طریق پیلاتس، افراد یاد میگیرند که وضعیت خود را بهبود بخشند، تحرک ستون فقرات را افزایش دهند و مکانیک بدن بهتر را برای فعالیتهای روزمره ایجاد کنند.
حرکات کنترل شده
پیلاتس به جای تکیه بر حرکت یا نیروی بیش از حد، بر انجام تمرینات با حرکات کنترل شده و دقیق تمرکز دارد. این رویکرد کنترلشده به افراد اجازه میدهد تا با هوشیاری حرکت کنند، عضلات خاصی را هدف قرار داده و از فشارهای غیرضروری روی کمر جلوگیری کنند. با تمرین حرکات کنترل شده پیلاتس برای کمر درد، افراد مبتلا به این عارضه میتوانند قدرت خود را افزایش دهند، ثبات را بهبود بخشند و آگاهی بهتری نسبت به بدن ایجاد کنند که همه اینها به کاهش درد و پیشگیری از آسیب کمک میکند.
تنظیم شیوه تنفس
تکنیکهای صحیح تنفس جزء جدایی ناپذیر پیلاتس هستند. تنفس عمیق به درگیر شدن عضلات مرکزی کمک میکند، آرامش را تقویت میکند و آگاهی بدن را افزایش میدهد. با استفاده از الگوهای صحیح تنفس در طول تمرینات پیلاتس، افراد می توانند از تثبیت ستون فقرات، بهبود اکسیژن رسانی به عضلات و کاهش تنش و استرسی که ممکن است به کمردرد کمک کند، حمایت کنند.
با ادغام این اصول در تمرین پیلاتس، افراد مبتلا به کمردرد می توانند مزایای متعددی را تجربه کنند. توجه به این نکته مهم است در حالی که پیلاتس میتواند برای بسیاری از افراد مبتلا به کمردرد مفید باشد، برای شروع پیلاتس ضروری است که با یک متخصص یا یک مربی پیلاتس واجد شرایط مشورت کنید تا از تکنیکهای مناسب، اصلاحات مناسب و راهنماییهای فردی بر اساس شرایط و نیازهای خاص خود اطمینان حاصل کنید.
در پایان مطلب میخواهم به شما بگویم، در مدتی که مشغول به آموزش پیلاتس بودهام، شگفتیهای زیادی از تاثیرات این رشته بر روی بدن افراد مختلف دیدهام، که یکی از این شگفتیها تاثیرات بی مثال حرکات پیلاتس برای کمر درد و بهبود کمر درد بوده…
منبع: مقاله تاثیر ۶ هفته تمرینات پیلاتس بر میزان درد و استقامت عضلات ناحیه شکم و پشت افراد مبتلا به کمردرد مزمن ناشی از فتق دیسک
نکاتی ویژه برای افراد مبتلا به کمردرد
آیا پیلاتس برای دیسک کمر ضرر دارد؟
از آنجایی که پیلاتس ورزشی است که بر آموزش هم ترازی بدن و در عین حال تقویت عضلات تمرکز دارد، به طور کلی روشی ایمن و موثر برای بهبود بیماران مبتلا به فتق دیسک کمر است. پس حرکات پیلاتس برای کمر درد یا دیسک کمر ضرر ندارد.
پیلاتس میتواند برای افرادی که مشکلات دیسک کمر دارند مفید باشد، اما مهم است که با احتیاط به آن نزدیک شوند و دستورالعملهای مناسب را دنبال کنند. تمرینات پیلاتس میتواند به بهبود قدرت، انعطاف پذیری و ثبات کلی ستون فقرات کمک کند، این عامل میتواند برای مدیریت وضعیت دیسک مفید باشد.
با این حال، برخی از ملاحظات وجود دارد که باید در نظر داشت. اگر میخواهید از فواید حرکات پیلاتس برای کمر درد یا دیسک کمر بهره ببرید، ضروری است که قبل از شروع تمرین پیلاتس حتماً با یک متخصص فیزیوتراپ یا متخصص ارتوپدی مشورت کنید.
همچنین باید قبل از ثبت نام در کلاس پیلاتس اطمینان حاصل کنید که مربی پیلاتس، مجوز آموزش کلاسها را دارد و به اندازه کافی در این کار متخصص است یا نه! پس از تأیید متخصص و کسب اجازه برای انجام تمرینات پیلاتس، به مربی بگویید که از کمردرد یا دیسک کمر رنج میبرید تا بتواند هنگام انجام تمرینات محدودیتهای شما را در نظر بگیرد و مطابق با مشکلات و آسیبهای شما، برنامهی تمرینات را تنظیم کند.
با تمرینات پایه پیلاتس شروع کنید و به تدریج با بهبود قدرت و انعطاف پذیری به تمرینات پیشرفته تر بروید. از فشار آوردن بیش از حد به خود یا انجام تمریناتی که باعث درد یا ناراحتی میشود خودداری کنید. به بدن خود گوش دهید، عجله نکنید و با سرعتی پیش بروید که برای وضعیت دیسک کمر شما احساس راحتی ایجاد کند.
اهمیت شروع آهسته و افزایش تدریجی شدت
وقتی صحبت از انواع خاصی از کمردرد میشود، مانند فتق دیسک یا تنگی کانال نخاع، بسیار مهم است که تمرینات پیلاتس را با احتیاط انجام دهید و اصلاحات مناسب را برای برآوردن نیازهای فردی انجام دهید.
با تمرینات ُساده و گرم کردن ملایم شروع کنید تا بدن را برای تمرینات اصلی پیلاتس آماده کنید. این کار به افزایش گردش خون، شل شدن عضلات سفت و کاهش خطر آسیب کمک میکند. روی هم ترازی مناسب تمرکز کنید و عضلات مرکزی را برای حمایت از ستون فقرات در طول تمرین درگیر کنید.
تمرینات را با کاهش دامنه حرکتی، استفاده از لوازم جانبی برای حمایت یا انجام تمرینات در وضعیت سادهتر مانند نشستن یا با کمک یک توپ یا صندلی ثابت، اصلاح کنید. از تمریناتی که شامل فشار زیاد بر روی ناحیه کمری است اجتناب کنید.
حتما به بدن خود گوش دهید و مراقب هرگونه احساس درد یا ناراحتی باشید. اگر یک تمرین باعث افزایش درد یا ناراحتی شما شد، فوراً آن را متوقف کنید و به مربی اطلاع دهید.
اگر از فتق دیسک رنج میبرید از تمریناتی که شامل خم شدن ستون فقرات به سمت جلو هستند، مانند رول آپ کامل اجتناب کنید یا آن را در دامنه کوتاهتر اجرا کنید. درعوض، روی تمریناتی تمرکز کنید که باعث تقویت و در عین حال خنثی سازی ستون فقرات میشود. اگر مبتلا به تنگی نخاع هستید بر تمریناتی که باعث کشش آرام ستون مهرهها میشود تاکید کنید. تمرینی مانند سوان، میتواند مفید باشد.
تمریناتی را که شامل چرخش ستون فقرات است، با احتیاط انجام دهید. دامنه حرکت را محدود کنید و حرکات را با کنترل و بدون درد انجام دهید. به یاد داشته باشید، این نکات و دستورالعملها کلی هستند و ضروری است که با متخصص یا مربی پیلاتس واجد شرایط مشورت کنید.
سوالهای متداول درباره پیلاتس برای کمر
حرکات مضر پیلاتس برای کمر درد کدام است؟
به عنوان یک قاعده کلی، افراد مبتلا به کمر درد باید از تمریناتی که باعث خم شدن به سمت عقب، چرخش بیش از حد یا کشش شدید ستون فقرات میشود اجتناب کنند. این حرکات فشار زیادی بر دیسکهای بین مهرهای وارد میکند.
بهترین ورزش برای کمر درد چیست؟
شنا و پیلاتس به کاهش کمر درد کمک میکنند. با جلسات کوتاه و مربی کاربلد شروع کنید و چنانچه قادر به انجام تمرینات پیلاتس نیستید، شنا را امتحان کنید.
چرا عضلات کمر ضعیف میشود؟
بیماریهای عفونی یا التهابی، نشستن یا ایستادن طولانی مدت، بلند کردن مکرر اجسام سنگین یا یک حرکتهای ناهنجار ناگهانی میتوانند عضلات کمر را تحت فشار قرار دهند.
مطالب دیگری که شما را یک مرحله ارتقا میدهد!
اگر علاقه دارید بیشتر درباره پیلاتس مطالعه داشته باشید و یا اگر هنوز هم در انتخاب رشتهی ورزشی مورد علاقهتان دچار تردید هستید، مطالب زیر میتوانند کمککننده باشند:
شما هم از تجربیات خود درباره درمان کمر درد برای ما بگویید.
به نظر شما حرکات پیلاتس برای کمر درد چه تاثیری دارند؟